Mitä tarjoamme

Ponivierailut 

Vanhainkotiin, asumisyksikköön ja päiväkotiin

Ponivierailut kauttamme päiväkotiin, vanhainkotiin tai asumisyksikköön!

Tarjoamme ystäväeläinvierailuja koulutetun Moona-ponin kanssa. Moona on kokenut konkari, joka on tehnyt paljon vierailuja hoivakodeissa. Moona osaa toimia sisätiloissa ja jopa hissillä kulkeminen onnistuu. 

Suositut ja odotetut vierailumme piristävät vanhainkodissa asukkaiden arkea ja tuovat palan maaseutua niiden luo, ketkä eivät pääse sitä muutoin kokemaan. 

Vierailu sisätiloissa kestää tunnin ja tämän jälkeen on mahdollisuus jatkaa vierailua ulkotiloissa. Halukkailla on mahdollisuus kärryajeluun pihalla. Liikuntarajoitteiset autetaan kyytiin, joten jokaisella on mahdollisuus nauttia vauhdin hurmasta. 

Tarjoa asiakkaillesi ikimuistoinen päivä kanssamme!  

Asiakkaidemme kokemuksia ponivierailuista

Kinaporin monipuolinen palvelukeskus

"Terapiaponi Moona Sampolan tilalta vieraili tänään ryhmäkoti Vellamossa ja päivätoimintayksikkö Soinnussa Kinaporin eläintenpäivän merkeissä. Vaikka Sörnäisissä on hiukan enemmän vilinää ja vilskettä kuin Lohjalla, niin hyvin Moona viihtyi. Talokierroksen jälkeen paistateltiin päivää sisäpihalla asiakkaiden helliessä. PS. On muuten aika jännää viedä 170 kiloinen poni hissillä viidenteen."

Hoiva Mehiläinen

"Mainiokoti Huvilaharju sai tänään odotettuja vieraita kun Kirsi Aarnio ja Johanna Tuominen Sampolan tilalta toivat terapiaponi Moonan vierailulle. Moona on luotettava ja kokenut konkari joten asukkaiden oli turvallista tutustua poniin ja tarjota välipalaksi omenoita ja voikukan lehtiä. Mummujen ja vaarien silmät loistivat ja iloinen puheensorina täytti pihan. Huippukiva päivä josta riittää varmaan juttua vielä pitkään."

Seniorisäätiö Antinkoti

"Tästähän tulee ihan meikäläisen nuoruus mieleen, ei pidetä mitään kiirettä!"

"Ai tää on näin nopee tää poni!"

"Näitä ajatuksia kuulimme asukkaidemme suusta ystävänpäivän ulkoilutapahtumassa. Suurin nähtävyys ja kokemus asukkaidemme mielestä oli mitä ihanimman auringonpaisteen lisäksi poniajelu! Tarjolla oli ystävänpäivädonitseja sekä lämmintä kaakaota ja seuraan mahtui Fööbi-ponin ja henkilökunnan lisäksi paljon omaisia ja iloista tunnelmaa! Joka hetkestä nautittiin viimeminuuteille asti. Kiitos Sampolan tila!"

Sanervakoti

"Saimme tänään Sanervakotiin vieraaksi Sampolan tilalta terapiaponi Moonan ohjaajien saattamana. Moona oli oikein pidetty, hyväkäytöksinen ja rauhallinen vieras, ja saikin palkaksi paljon huomiota."